Bär Bar Pori

Liity mukaan Bär Bar -jengiin Poriin

Marjoista, smoothieista ja sandwicheistä tuttu Bär Bar on laajentunut Helsingistä Tampereelle, Turkuun, Helsinki-Vantaan lentokentälle, ja Viking Linen risteilijälle! Nyt Bär Bar haluaa tuoda marjaisaa ilosanomaa myös mm. Poriin. Oletko sinä tervettä lifestylea rakastava intohimoinen yrittäjämme Porissa?

Bär Bar on smoothie- ja sandwichbaari, jossa pohjoismaisen raikkaat marjat luovat makuelämyksen kiireisille ja stressaantuneille ihmisille. Raikkaat smoothiet, smoothiebowlit, tuorepuurot ja sandwichit valmistetaan mm. pakastetuista täysin lisäaineettomista ja käsittelemättömistä marjoista. Lisäksi Bär Bar käyttää suomalaista kauraa, kaurajogurttia ja yrttejä. Bär Barin missio on tehdä hyvästä elämästä herkullista. Ja sen Bär Bar osaa, liity Bär Bar -jengiimme, tule yrittäjäksi upeaan ketjuun Porin alueelle.

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Oletko halukas edistämään hyvää ja terveellistä elämää? Ja haluat samalla johtaa omaa yritystäsi? Bär Bar etsii useita franchise-yrittäjiä ympäri Suomea ja ensisijaisesti Lahteen, Vaasaan ja Jyväskylään! Haluatko olla mukana Suomen valloituksessa? Jos sydämesi sykkii maukkaalle superfoodille, puhtaille raaka-aineille ja hyvälle ololle, on tämä sinun paikkasi.

Millaista yrittäjää Bär Bar hakee:

Haemme useita Bär Bar yrittäjiä, joilla on kiinnostus terveelliseen elämään ja joilla on mahdollisesti kokemusta kahvila- tai ravintola-alalta.

Bär Bar tarjoaa yrittäjälle:

Bär Bar yrittäjänä saat käyttöösi mm. Bär Bar -konseptin, ketjutuen, koulutukset sekä rahoitusjärjestelyneuvontaa ja sparrausta. Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Franchisetorin Maisa Koivistoon p. 0407565345

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Ei ole jäsenyyttä.
Ketjun perustamisvuosi: 2018
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 7
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000 €
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 250.000 €