Digitalkkarit Seinäjoki ja Vaasa

Etsimme Seinäjoen ja Vaasan seudulle Digitalkkarit-yrittäjää

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä ihmisten parissa?
Hallitsetko teknisten ongelmien ratkaisun niin tietokoneiden kuin muidenkin viihde-elektroniikkalaitteiden parissa?
Pysyykö pora ja meisseli kädessäsi?
Onko sinulle luontaista auttaa ja opastaa ihmisiä laitteiden käytössä?
Oletko myyntihenkinen ja ulospäinsuuntautunut?
Oletko valmis tekemään kovasti töitä?

Jos koet olevasi erinomainen ja teknisesti taitava asiakaspalvelija – saatat olla uusi franchising-yrittäjä Digitalkkarit innovatiivisessa konseptissa.

Digitalkkarina pääset työskentelemään lähellä asiakasta, joko hänen kotonaan, etäyhteyden avulla tai puhelimitse erilaisissa tietokoneiden – tai viihde-elektroniikan käyttöön liittyvissä asioissa. Koulutat ja pidät tiivistä yhteistyötä alueesi Digitalkkarit-jälleenmyyjiin, joita ovat mm. alan johtavat kodinkoneketjut. Toimit aktiivisesti myynnin edistämistehtävissä myymälöissä ja messuilla. 

Hakemamme henkilö on yrittäjähenkinen sekä nopea ja utelias oppimaan uutta jatkuvasti kehittyvästä tekniikasta. Digitalkkari toimii alueella itsenäisenä yrittäjänä, osana MPY:n franchising-konseptia.

Toivomme yrittäjiltä halua kasvaa yrittäjänä, myyntihenkisyyttä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Digitalkkari vastaa omalla alueellaan yhteistyöstä jälleenmyyjien kanssa sekä alueellisesta myynnistä ja markkinoinnista. Odotamme hakijalta joko teknistä peruskoulutusta, opistotason koulutusta tai työn/harrastuksen kautta haettua vahvaa osaamista.

Toimintaansa Digitalkkari tarvitsee tilavan auton (paketti-, tila- tai farmariauto) sekä viihde-elektroniset ja tietotekniset valmiudet. Lisäksi työkaluja mm. televisioiden seinälle asentamiseen.

Tarjoamme sinulle koulutukset, Digitalkkarit-tilausjärjestelmän lisenssin ja käyttöoikeuden, Digitalkkarit-käsikirjan sekä verkkokaupan laitehankintoihin. MPY Telecomin markkinointituki sisältää valtakunnallisen mainonnan sekä alueelliset markkinointimateriaalit, käyntikortit ja autoteippaukset. Hoidamme loppuasiakaslaskutuksen, joten Digitalkkarit-yrittäjän ei tarvitse investoida laskutusjärjestelmään. Meillä on tällä hetkellä 15 Digitalkkarit-yrittäjää ympäri Suomea ja heidän tukensa on aina käytettävissä. 

Tehtävä on osa-aikainen. Tämän rekrytoinnin osalta emme laskuta yrittäjältä liittymismaksua.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat ketjupäällikkö Sari Ruuskaselta 17.4. alkaen, puh. 044 0190 484 tai sähköpostitse sari.ruuskanen@mpy.fi

Verkkosivumme löydät osoitteesta www.digitalkkarit.fi.

Hakuaika alkaa: 5. huhtikuuta 2023

Työsuhteen tyyppi: Itsenäinen yrittäjä

 

MPY Telecom Oyj

MPY on kasvava tietohallintojohtamisen ja teknologiapalveluiden asiantuntijayritys. MPY:n juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme rakentaneet kotimaisia palveluja jo 130 vuoden ajan ja uudistuneet tietoliikenneyhtiöstä dynaamiseksi tietohallinnon ja ICT-palvelujen huippuosaajaksi, joka auttaa asiakkaitaan vahvistamaan liiketoimintaansa ja menestymään tietotekniikan avulla.

Palvelemme tällä hetkellä useilla paikkakunnilla Suomessa. Toimimme asiakkaitamme lähellä ja meille asiakas tulee ennen euroja. Lisätietoja tavastamme toimia saat suoraan asiakkailtamme.

MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Yrityspalvelut Oyj  ja MPY Telecom Oyj.