Digitalkkarit-yrittäjä Seinäjoki ja Vaasa

Etsimme Seinäjoen ja Vaasan seuduille Digitalkkarit-yrittäjää

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä ihmisten parissa?
Hallitsetko teknisten ongelmien ratkaisun niin tietokoneiden kuin muidenkin viihde-elektroniikkalaitteiden parissa?
Pysyykö pora ja meisseli kädessäsi?
Onko sinulle luontaista auttaa ja opastaa ihmisiä laitteiden käytössä?
Oletko myyntihenkinen ja ulospäinsuuntautunut?
Oletko valmis tekemään kovasti töitä?
Jos koet olevasi erinomainen ja teknisesti taitava asiakaspalvelija – saatat olla uusi franchising-yrittäjä Digitalkkarit innovatiivisessa konseptissa.

Digitalkkarina pääset työskentelemään lähellä asiakasta, joko hänen kotonaan, etäyhteyden avulla tai puhelimitse erilaisissa tietokoneiden – tai viihde-elektroniikan käyttöön liittyvissä asioissa. Olet tiiviisti yhteistyössä alueesi Digitalkkarit-jälleenmyyjiin, joita ovat mm. alan johtavat kodinkoneketjut.

Hakemamme henkilö on yrittäjähenkinen sekä nopea ja utelias oppimaan uutta jatkuvasti kehittyvästä tekniikasta. Digitalkkari toimii alueella itsenäisenä yrittäjänä, osana MPY:n franchising-konseptia.

Toivomme yrittäjiltä halua kasvaa yrittäjänä, myyntihenkisyyttä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Digitalkkari vastaa omalla alueellaan yhteistyöstä jälleenmyyjien kanssa sekä alueellisesta myynnistä ja markkinoinnista. Odotamme hakijalta joko teknistä peruskoulutusta, opistotason koulutusta tai työn/harrastuksen kautta haettua vahvaa osaamista.

Toimintaansa Digitalkkari tarvitsee tilavan auton (paketti-, tila- tai farmariauto) sekä viihde-elektroniset ja tietotekniset valmiudet. Lisäksi työkaluja mm. televisioiden seinälle asentamiseen.

Tarjoamme sinulle koulutukset, Digitalkkarit-tilausjärjestelmän lisenssin ja käyttöoikeuden sekä Digitalkkarit-käsikirjan. MPY Telecomin markkinointituki sisältää valtakunnallisen mainonnan sekä alueelliset markkinointimateriaalit, käyntikortit ja autoteippaukset. Hoidamme loppuasiakaslaskutuksen, joten Digitalkkarit-yrittäjän ei tarvitse investoida laskutusjärjestelmään. Meillä on tällä hetkellä 12 Digitalkkarit-yrittäjää ympäri Suomea ja heidän tukensa on aina käytettävissä. 

Tehtävä on osa-aikainen. Tämän rekrytoinnin osalta emme laskuta yrittäjältä liittymismaksua.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat ketjupäällikkö Sari Ruuskaselta puh. 044 0190 484 tai sähköpostitse sari.ruuskanen@mpy.fi

Verkkosivumme löydät osoitteesta www.digitalkkarit.fi.

Hakuaika alkaa: 25. kesäkuuta 2024

Työsuhteen tyyppi: Itsenäinen yrittäjä

MPY

MPY on kasvava ja uudistuva asiantuntijayritys ja digitaalisen infrastruktuurin osaaja niin valokuituverkoissa kuin telemastoissakin. Olemme tuottaneet palveluita jo yli 135 vuoden ajan ja tänä päivänä mahdollistamme mutkattoman digiarjen ja tulevaisuuden ratkaisut niin kuluttajille, taloyhtiöille kuin yrityksille. Operaattoriasiakkaille tarjoamme monipuoliset ja luotettavat operaattoripalvelut ja niihin liittyvän infrastruktuurin. Meitä on jo yli 50 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin eri paikkakunnille. Toimintaperiaatteenamme on yllättää positiivisesti ja asiakkaiden palveleminen on meille sydämen asia. Olemme sanojemme mukaisesti enemmän kuin kumppani.