Flash

Kansainvälinen tunnettu markkinajohtaja ja Premium rahti- sekä kuljetuspalveluja tarjoava Flash etsii parhaillaan franchising-yrittäjiä Suomeen!

Oletko kiinnostunut kuljetusalasta? Oletko myyntihenkinen ja ulospäinsuuntautunut uusien myyntimahdollisuuksien havaitsija? Tunnetko alueesi yritykset ja oletko verkostoitunut hyvin? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Flash franchising-yrittäjä. Flash on erikoistunut korkealuokkaisiin rahti- ja tilauskuljetuspalveluihin; 24/7 ensiluokkainen tavaratoimitus ovelta ovelle. Flash on tunnettu kansainvälinen logistiikkayritys, joka tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä laadukkaita kuljetuspalveluita.

Etsimämme henkilö on yrittäjähenkinen ja nopea ja utelias oppimaan uutta jatkuvasti kehittyvästä toimialasta. Edellytämme englannin kielen taitoa ja tietokonekokemusta. Odotamme hakijalta halua kehittyä itsenäiseksi yrittäjäksi, myyntihenkeä ja kehittyneitä asiakaspalvelutaitoja. Flash-ketju tarjoaa sinulle kansainvälisesti menestyvän ja kasvavan sekä hyväksi todetun konseptin, joka toimii yli 20 maassa ympäri Eurooppaa. Brändi on nyt laajentumassa Pohjoismaihin.

Flash tarjoaa myös tunnetun brändin logistiikka- ja kuljetusalalla ja hyväksi todetun liiketoimintamallin, tukea päästäksesi johtaviin kansainvälisiin suurasiakkaisiin, laajan operaattoriverkoston Euroopassa, pääsyn Premium- ja Ondemand Freight ekosysteemiin, franchise-käsikirjan, kattava peruskoulutuksen sekä jatkuvan tuki- ja liiketoiminnan valmennuksen.

Oletko kiinnostunut? Lisätietoja antaa Franchisetorin Maisa Koivisto p. 0407565345 tai maisa.koivisto@viprot.fi