Karaokebaari Sing Sing

Oletko värikäs, leikkisä ja kiltti?

Karaokebaari Sing Sing kasvaa kansainvälisesti ja etsimme nyt heille franchisingyrittäjiä ympäri Suomea

Sing Sing on japanilaistyylinen karaokebaari, jossa on yksityisiä erikokoisia karaokehuoneita. Ensimmäinen Sing Sing baari avattiin Göteborgiin 2017 ja se oli välitön menestys! Karaokehuoneet varattiin täyteen useiksi viikoiksi heti avaamisen yhteydessä. Konsepti vetoaa laajaan kohderyhmään ja liiketoimintamalli on selkeä ja skaalautuva. Sing Sing on ainutlaatuinen illanviettopaikka ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa. Se tarjoaa illanviettoporukoille omia, Japanissa erittäin suosittuja karaokehuoneita.

Sing Singin motto on värikäs, leikkisä ja kiltti. Joukkoon etsitään franchisingyrittäjiä, jotka ovat motivoituneita, kiinnostuneita, oma-aloitteisia ja sitoutuneita ja joiden sydän on ennen kaikkea oikeassa paikassa. Franchisingyrittäjyys Sing Sing-ketjussa tarjoaa turvallisen tien yrittäjäksi valmiin liiketoimintakonseptin, sisäänostosopimukset, koulutuksen ja tukipalvelut. Sing Sing auttaa myös löytämään ja arvioimaan sopivaa tilaa. Mikäli hoidat ensimmäisen baari hyvin, sinulla on mahdollisuus perustaa useampia Sing Sing karaokebaareja.

Yrittäjällä tulee olla vakaa taloudellinen tilanne. Viihde-alan koulutus tai kokemus ei ole välttämätön, mutta se katsotaan vahvaksi eduksi. Kuulostaako kiinnostavalta? Haluatko kuulla lisää Sing Singistä ja siitä, miltä yhteinen tulevaisuutenne voisi näyttää? Älä epäröi ja ota yhteyttä jo tänään Franchisetorin Maisa Koivistoon p. 0407565345 tai maisa@franchisetori.fi