Kotimaailma Hämeenlinna

Oletko uusi Kotimaailma-yrittäjä Hämeenlinnassa?

Kotimaailma kasvaa vauhdilla ympäri Suomen ja kasvavan asiakaskysynnän vuoksi myös uusiin kaupunkeihin. Kotimaailma on valtakunnallinen kalustettuja asuntoja tarjoava toimija ja alan ainoa franchising-ketju ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kasvuhakuiselle yrittäjälle. Kalustettu asunto on erinomainen vaihtoehto hotelliasumiselle. Kotimaailman slogan ”asu kuin kotonasi, silloinkin kun et voi asua kotonasi” – kuvastaa koko menestyvän liiketoiminnan ydintä.

Tule Kotimaailma-yrittäjäksi meille Seinäjoelle, Lappeenrantaan, Kotkaan, Kokkolaan, Kouvolaan, Hämeenlinnaan tai Mikkeliin. Meillä sama yrittäjä voi toimia myös useammassa kaupungissa.

Avaa ovi meille, astu sisälle ja olet kuin kotonasi meidän hienon yrittäjätiimin kanssa. Moderni toimintatapa, digitaalisuus, yhteismarkkinointi, monta tukijalkaa, asiakasvirtaa ketjulta ja muilta yrittäjiltä, hyvät kasvumahdollisuudet, yksinoikeus omaan talousalueeseen, monipuolinen työnkuva, pieni investointitarve. Kaiken kaikkiaan huikea kokonaisuus ja mahdollisuus sinulle.

Oletko uusi Kotimaailma-yrittäjä? Ota yhteys Kotimaailman ketjujohtaja Jari Peltolaan p.0505958914 tai jari.peltola@kotimaailma.com

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2007
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 12
Yksikön alkuinvestointitarve: 45.000-75.000 €
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 400.000 €

Millaista yrittäjää haemme

Haemme aktiivista myynti- ja markkinointihenkistä ihmistä, joka huolehtii asiakashankinnasta, asiakaspalvelusta ja on hyvä verkostoituja omalla alueellaan. Menestyvällä Kotimaailma-yrittäjällä on hyvä paikallistuntemus ja on valmis hyppäämään kasvu-uralle sekä on talous kunnossa.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle

Tunnetun brändin, vahvan ketjutuen, kehittyvän konseptin ja mutkattoman toimintatavan. Yrittäjällä on lisäksi yksinoikeus omaan talousalueeseensa.