Kotimaailma Kotka ja Kouvola

Oletko uusi Kotimaailma-yrittäjä Kotkassa tai Kouvolassa?

Meillä alueyrittäjä vastaa oman toimialueensa Kotimaailman majoitustoiminnasta ja toimintaa on usein useammassa kaupungissa. Asuntomäärien kasvaessa työnkuva muuttuu enemmän operatiivisen toiminnan tekijästä sen johtajaksi. Tavoitteena on vähintään 50 asunnon majoitustoiminta 3 vuoden kuluessa aloittamisesta. Alueen pääpaikkana toimii jokin toimialueen vilkkaimmista paikkakunnista.

Tule Kotimaailma alueyrittäjäksi Kotkaan tai Kouvolaan (Kymenlaakso).

Avaa ovi meille, astu sisälle ja olet kuin kotonasi meidän hienon yrittäjätiimin kanssa. Moderni toimintatapa, digitaalisuus, yhteismarkkinointi, monta tukijalkaa, asiakasvirtaa ketjulta ja muilta yrittäjiltä, erinomaiset kasvu- ja ansaintamahdollisuudet, yksinoikeus omaan talousalueeseen, monipuolinen työnkuva, pieni investointitarve. Kaiken kaikkiaan huikea kokonaisuus ja mahdollisuus sinulle.

Oletko uusi Kotimaailma-yrittäjä? Ota yhteys Kotimaailman ketjujohtaja Jari Peltolaan p.0505958914 tai jari.peltola@kotimaailma.com

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2007
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 12
Yksikön alkuinvestointitarve: 45.000-75.000 €
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 400.000 €

Millaista yrittäjää haemme

Haemme aktiivista myynti- ja markkinointihenkistä ihmistä, joka huolehtii asiakashankinnasta, asiakaspalvelusta ja on hyvä verkostoituja omalla alueellaan. Menestyvällä Kotimaailma-yrittäjällä on hyvä paikallistuntemus ja on valmis hyppäämään kasvu-uralle sekä on talous kunnossa.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle

Tunnetun brändin, vahvan ketjutuen, kehittyvän konseptin ja mutkattoman toimintatavan. Yrittäjällä on lisäksi yksinoikeus omaan talousalueeseensa.