Partyland

Partyland on maailman suurin juhlatarvikkeiden myymäläketju. Partyland on erikoistunut juhlien järjestämiseen, kuten ristiäiset, häät, syntymäpäivät, yritys juhlat jne. Partyland -myymälästä löytyy juhlakoristeita, ilmapalloja, kattaustarvikkeita, naamiaisasuja ja muita hauskoja somisteita.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1984
Ketjun alkuperämaa: USA
Yksiköiden määrä Suomessa: 1
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 500.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Oletko juhlahumumestari? Unelmat on tehty toteutettaviksi! Haluatko olla itsesi pomo ja rakastat asiakaspalvelua? Tee unelmastasi totta ja perusta oma Partyland-myymälä. Partyland etsii useita franchise-yrittäjiä ympäri Suomea! Tiesitkö, että Partyland on maailman suurin juhlatarvikkeiden myymäläketju. Partylandin valikoimasta löytyy kaikki mitä tarvitaan onnistuneisiin bileisiin, ristiäisiin, häihin, lastenjuhliin ja yritystapahtumiin. Partylandin franchise-yrittäjänä sinulla on oma yritys ja olet itsesi pomo.  Haluat menestyä perheystävällisen, iloisen, hauskan ja vieraanvaraisen konseptin parissa, joka tuo mielihyvää asiakkaillesi.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme intohimoisia yrittäjiä, joilla on kokemusta vähittäiskaupasta sekä liikkeenjohtamisesta.  Sytyt asiakaspalvelusta ja hallitset myymälän toiminnot sekä olet organisoija. Sinulla on vakaa taloudellinen tilanne ja pystyt tekemään tarvittavat investoinnit oman Partyland myymäläsi perustamiseen.

Haemme tällä hetkellä uusia yrittäjiä erityisesti näihin kaupunkeihin:
– Pääkaupunkiseutu ( Espoo, Helsinki, Vantaa), Turku, Tampere, Lahti, Kuopio, Jyväskylä, Vaasa, Kouvola, Lappeenranta, Pori, Oulu

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Partyland franchise-yrittäjänä saat käyttöösi todistetusti toimivan liiketoimintamallin, jota on käytetty yli 30 vuotta maailmanlaajuisesti, ja jolla on suuret kasvu- ja tuottomahdollisuudet.  Saat ketjulta apua ja sparausta tuotevalinnoissa, hinnoittelussa, myynnissä ja markkinoinnissa. Partyland tarjoaa sinulle täydellisen luettelon maailman johtavista juhlatarvikkeiden toimittajista ja mahdollisuuden ostaa valmistajilta tuotteet parhailla sisäänostohinnoilla. Kiinnostuitko?