Rakastatko ramenia? Oletko uusi Momotoko -yrittäjä?

Momotoko tarjoaa aitoja japanilaisia ramen -nuudeliruokia. Ensimmäinen Momotoko avattiin Kluuvissa v.2015 ja sen jälkeen on nousukiito ollut vauhdikasta. Aidon japanilaisen ruoan valmistaminen on perustajien suuri intohimo ja tätä intohimoa ketju etsii myös uusista Momotoko -yrittäjistä. Oletko motivoinut ja jaat Momotoko -ketjun vision sekä haluat olla osa rakastettua brändiä?  Hyppää Momotokon siiville ja liidä menestykseen. Ramen vie kielen mennessään, jättää ison jäljen sydämeen ja asiakaskuntakin kasvaa koko ajan.

Momotoko on kehittänyt tehokkaan kasvumallin ja etsii nyt uusia yrittäjiä ympäri Suomea.  Oletko sinä yksi heistä?

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Ei ole jäsenyyttä
Ketjun perustamisvuosi: 2015
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä: Yhdeksän ja kaksi Virossa

Ketjun yrittäjän toiminta:

Halutko johtaa omaa ravintolaasi yrittäjänä, sinun ei tarvitse kuitenkaan olla ravintola-alan ammattilainen. 

Haluatko olla mukana tässä kasvutarinassa? Hyppää Momotoko -ravintolabusinekseen mukaan, tule Ramen -maailmaan tuomaan elämyksiä meille kaikille. Maailmalla Ramen on yhtä suosittua kuin sushi.

Millaista yrittäjää haetaan:

Ketju hakee useita Momotoko -yrittäjiä, joilla on motivaatiota ja johtamistaitoa sekä aitoa asiakaspalvelutahtoa. Sinulla on vakaa taloudellinen tilanne ja pystyt investoimaan uuteen Momotoko -ravintolaasi. Haemme uusia ravintolayrittäjiä useihin kaupunkeihin.

Ketju tarjoaa yrittäjälle:

Momotoko -yrittäjänä saat käyttöösi todistetusti toimivan ravintolakonseptin ja reseptiikan. Saat ketjulta apua ja sparrausta, joka ohjaa sinua toimimaan Momotoko-ketjussa. Ole yhteydessä Franchisetorin Maisa Koivistoon p. 0407565345 tai ’Maisa Koivisto’ maisa.koivisto@viprot.fi