Senior Shop etsii useita yrittäjiä

Nyt on helppoa ja vaivatonta ostaa hyvänlaatuisia vaatteita. Senior Shop on Suomen suurin liikkuva kauppa, joka tulee suoraan asiakkaan luokse. Senior Shopista löytyy aikuisille naisille ja miehille suunnattu vaatemallisto; alusvaatteet, yöasut, housut, hameet, mekot, tunikat, paidat, neuleet ja takit…… eli kaikkea muuta paitsi jalkineet. Senior Shop etsii useita yrittäjiä usealle paikkakunnalle; Jyväskylä-Kangasala, Savonlinna-Joensuu, Vaasa-Seinäjoki ja Kuopio-Kajaani. Ehkä juuri sinä olet yksi tuleva Senior Shop -yrittäjä?  Jos vaatteet on sun aatteet, niin tule mukaan viemään laatuvaatteen ilosanomaa eteenpäin ja ryhdy Senior Shop -yrittäjäksi.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme usealle paikkakunnalle Senior Shop -yrittäjiä, joilla sydän sykkii laadukkaille ja istuville vaatteille. Sydämen sykkimisen lisäksi tulevalla yrittäjällä pitää olla aitoa paloa myyntiin ja asiakaskohtaamisiin sekä erinomaista Senior Shop brändiä tukevaa palveluasennetta. Ja tietysti vaateaatetta. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla alan kokemusta, sillä koulutamme tulevat yrittäjät.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Senior Shop yrittäjänä saat käyttöösi upean Senior Shop – konseptin, tärkeän Senior Shop -ketjun tuen, Senior Shop – ketjukäsikirjan ja laadukkaan vaatemalliston. Tiesitkö, että meillä on myös pop up -myymälöitä.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Franchisetorin Maisa Koivistoon p. 0407565345 tai  maisa@franchisetori.fi