Referenssit

25-vuotiaan Zarillon yrittäjä Jörg Widmann; ”Yhteistyömme Franchisetorin kanssa on sujunut hyvin ja odotusten mukaisesti. Zarillon tunnettuus on yhteistyömme myötä parantunut ja yrittäjäyhteydenottoja tulee jo ympäri Suomea. Kommunikointi on toiminut koko ajan ja olen saanut sparrausta sekä muutakin apua etsiessäni uusia ravintolapaikkoja Etelä-Suomesta. Zarillo täytti juuri 25v. ja olen erittäin iloinen, että Zarillon tarina jatkuu entistä vahvempana. Voin suositella Franchisetoria yrittäjärekrytointiin ja asiantuntevaan sparraukseen”.

Zarillon yrittäjä Jörg Widmann

BärBar Lahdella on muutama kuukausi takana BärBar-yrittäjyyttä ja yrittäjänä toimiva Juho Särkiö kertoo; ”Bär Bar on todella valmis konsepti franchising-toimintaan. Toimintatavat ja -mallit on mietitty pieniäkin yksityiskohtia myöden valmiiksi ja on tullut fiilis, että kaikkeen saadaan kyllä aina vastaus ja ratkaisut, jos jotain kysyttävää tulee. Bär Barilla on kattavat Playbookit sekä työntekijän että yrittäjän näkökulmasta, jonka lisäksi BärBarin tj Petri Vilpponen on ollut hyvin aktiivinen ja nopea antamaan tukea sekä vastauksia erilaisiin matkan varrella tulleisiin asioihin. Olemme saaneet paljon jeesiä ja neuvoja ketjulta vielä aloituksen jälkeenkin ja on ollut hieno huomata, että ketju on aidosti mukana tukemassa myynnin kehitystä. Franchietorin osuudelta homma toimi hienosti ja suoraviivaisesti; saimme vastauksia kysymyksiimme tehokkaasti ja pääsimme nopeasti etenemään hankkeemme kanssa. Tämä oli tärkeää, kun innostuimme Bär Barin tarjoamasta mahdollisuudesta ja haimme yrittäjiksi tänne Lahteen.”

BärBar Lahti

Biketaxi on kuopiolainen sähköpolkupyörätaksiyritys. Ainutlaatuinen uusi franchise-konsepti tarjoaa elämyspalveluita jo muutamissa Suomen isoimmissa kesäkaupungeissa. Biketaxi Oy:n yrittäjä Miika Keihänen; ”Minut yllätti Virtual Pro Teamin syvä ymmärrys franchisingista ja aito halu auttaa. Virtual Pro Teamin Maisa ja Eva hyppäsivät kyytiin ja toivat kaiken franchise-kentällä opitun käytännön kokemuksen meille käyttöön. Koko matka oli nopea ja tehokas. Suurin osa tehtiin etänä, mutta se ei hidastanut vauhtia. Voin suositella Virtual Pro Teamia kaikkeen mikä liittyy franchisingiin, on se sitten konsultointia, käsikirjojen tekoa, sopimuksen laatimisia, rekrytointia tai koulutusta”

Miika Keihänen
Biketaxi Oy;n yrittäjä

Olin Virtual Pro Teamin ketjujohtajakoulutuksessa, jossa sain intensiivistä opetusta ja sparrausta, miten ketjua johdetaan. Lukuisat vinkit ja esimerkit auttoivat minua oivaltamaan, että olen tehnyt paljon oikein. Etäkoulutus oli piristävää ja sen tietotaso oli erittäin hyvä. Konkretiaa, työkaluja ja miten välttää sudenkuopat sekä workshopit tekivät koulutushetkistä mielekkäitä.

Sari Ruuskanen, ketjupäällikkö
MPY Digitalkkarit

On ollut hienoa tehdä yhteistyötä Virtual Pro Teamin kanssa. Virtual Pro Team on ollut asiantunteva koko franchising-projektin ajan, lisäksi heillä on taito puskea asiakasta eteenpäin. Olemme onnistuneesti rakentaneet uuden franchising-toimintamallin, jossa suurin työ on ollut luoda konsepti ja kirjoittaa franchising-yrittäjän käsikirja. Voin suositella Virtual Pro Teamilaisia kaikille, jotka ovat haaveilleet franchisingista ja kasvusta.

Liisa Ovaska, toimitusjohtaja
Kehonhuolto Jumissa Oy