Pretty Boy Wingery isoon kauppakeskukseen Espooseen

Kukko on saapunut kaupunkiin!

Pretty Boy Wingery on kanaan, siipiin ja kansainvälisiin makuihin erikoistunut ravintola. Kun laatu ja innovaatio yhdistyvät, syntyy ainutlaatuinen street food -konsepti, jossa kanan ja siipien herkullisuus ja oman reseptiikan mukaisesti tehdyt kastikkeet yhdistyvät tajunnan räjäyttäväksi makuelämykseksi. Tätä kaikkea ja paljon enemmän on Pretty Boy Wingery. Oletko sinä uusi Pretty Boy -yrittäjä Espoossa. Myös muualle pääkaupunkiseudulle on tullut ja tulossa lisää Pretty Boy -ravintoloita. Oletko yrittäjä, joka haluaa menestyvän ravintolan? Pretty Boyn ketjujohdolla on erittäin kova kokemus tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten ravintolaketjujen johtamisesta, joten saat Pretty Boy- ketjulta vahvan tuen oman liiketoimintasi operointiin.

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Halutko johtaa omaa ravintolaasi yrittäjänä ja olla mukana jakamassa Pretty Boy siipitarinaa? Haluatko olla kukko omalla paikkakunnallasi? Jos sydämesi sykkii kana- ja siipiruoalle, street foodille ja yrittäjyydelle, olet mahdollisesti uusi Pretty Boy -yrittäjä. Ketjumme yrittäjänä olet yksi meistä.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme Pretty Boy -yrittäjiä, joka hallitsevat yrittäjyyden ja johtamisen. Oletko johtaja-ainesta? Ravintolaliiketoiminnan kokemus on sinulle eduksi. Taloudellinen tilanteesi tulee olla vakaa ja elämäntilanteesi sopiva tälle upealle mahdollisuudelle.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Pretty Boy -yrittäjänä sinulla on ketjun vahva tuki, hieno ja toimivaksi todettu liiketoimintakonsepti sekä ainutlaatuinen reseptiikka ja tietysti mahtava brändi. Saat Pretty Boy -ketjulta apua ja sparrausta sekä valmiin käsikirjan, joka ohjaa sinua toiminaan Pretty Boy -ketjussa. Pretty Boy antaa tukea rahoitusneuvotteluihin! Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Franchisetorin Maisa Koivistoon p. 0407565345 tai maisa.koivisto@viprot.fi

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Ei ole jäsenyyttä
Ketjun perustamisvuosi: 2020
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 6
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 130 – 150.000 € (liittymismaksu 12 000€) Ketju tarjoaa rahoitusneuvotteluihin tukea!
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 8
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 900.000 €