Pretty Boy Wingery Turku

Kukko on saapunut kaupunkiin!

Pretty Boy Wingery on kanaan, siipiin ja kansainvälisiin makuihin erikoistunut ravintola. Kun laatu ja innovaatio yhdistyvät, syntyy ainutlaatuinen street food -konsepti, jossa kanan ja siipien herkullisuus ja oman reseptiikan mukaisesti tehdyt kastikkeet yhdistyvät tajunnan räjäyttäväksi makuelämykseksi. Tätä kaikkea ja paljon enemmän on Pretty Boy Wingery. Kukko on saapunut jo mm. Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle. Oletko sinä uusi Pretty Boy -yrittäjä Turussa? Myös pääkaupunkiseudulle on tulossa lisää Pretty Boy -ravintoloita. Oletko yrittäjä, joka haluaa menestyvän ravintolan? Pretty Boyn ketjujohdolla on erittäin kova kokemus tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten ravintolaketjujen johtamisesta, joten saat Pretty Boy- ketjulta vahvan tuen oman liiketoimintasi operointiin.

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Halutko johtaa omaa ravintolaasi yrittäjänä ja olla mukana jakamassa Pretty Boy siipitarinaa? Haluatko olla kukko omalla paikkakunnallasi? Jos sydämesi sykkii kana- ja siipiruoalle, street foodille ja yrittäjyydelle, olet mahdollisesti uusi Pretty Boy -yrittäjä. Ketjumme yrittäjänä olet yksi meistä.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme Pretty Boy -yrittäjiä, joka hallitsevat yrittäjyyden ja johtamisen. Oletko johtaja-ainesta? Ravintolaliiketoiminnan kokemus on sinulle eduksi. Taloudellinen tilanteesi tulee olla vakaa ja elämäntilanteesi sopiva tälle upealle mahdollisuudelle.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Pretty Boy -yrittäjänä sinulla on ketjun vahva tuki, hieno ja toimivaksi todettu liiketoimintakonsepti sekä ainutlaatuinen reseptiikka ja tietysti mahtava brändi. Saat Pretty Boy -ketjulta apua ja sparrausta sekä valmiin käsikirjan, joka ohjaa sinua toiminaan Pretty Boy -ketjussa. Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Franchisetorin Maisa Koivistoon p. 0407565345 tai maisa.koivisto@viprot.fi

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Ei ole jäsenyyttä
Ketjun perustamisvuosi: 2020
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 6
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 130 – 150.000 € (liittymismaksu 12 000€)
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 8
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 900.000 €