Zarillo Vantaa

Zarillo Western & Tex Mex Burger Ravintolat Tampereella, Sastamalassa ja Hervannassa valmistavat tuhteja burger-annoksia sekä meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein hinnoin.

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Oletko kokkien kokki ja haluat samalla johtaa omaa ravintolaasi yrittäjänä.  Zarillo etsii useita franchise-yrittäjiä ympäri Suomea! Haluatko olla mukana tässä tarinassa, jossa valloitamme koko Suomen? Hyppää ravintolabusinekseen mukaan, tule herkuttelijoiden maailmaan tuomaan makuelämyksiä meille kaikille.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme useita ravintolayrittäjiä, joilla pysyy paistinlasta kädessä ja johtaminen hanskassa. Hallitset ravintolaliiketoiminnan ja olet todellinen ja aito ravintolayrittäjä.  Sinulla on vakaa taloudellinen tilanne ja pystyt investoimaan uuteen Zarillo ravintolaasi. Haemme uusia ravintolayrittäjiä näihin kaupunkeihin; Tampere ja ympäristökunnat Kangasala, Pirkkala, Ylöjärvi ja Nokia. Sekä Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Turku, Espoo, Helsinki, Vantaa, Seinäjoki, Kokkola, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Lappeenranta, Imatra, Kouvola.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Zarillo-yrittäjänä saat käyttöösi todistetusti toimivan ravintolakonseptin ja reseptiikan. Saat ketjulta apua ja sparrausta sekä valmiin käsikirjan, joka ohjaa sinua toiminaan Zarillo-ketjussa. Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Franchisetorin Maisa Koivistoon p. 0407565345

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Ei ole jäsenyyttä.
Ketjun perustamisvuosi: 2014
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 4
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 150.000€+15.000€ (liittymismaksu)
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 7
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 900.000 €