Franchisetorin tarina

– Tavattiin Maisa Koiviston kanssa BUSO-yhteisössä reilu kuusi vuotta sitten ja nopeasti käynnistettiin franchising-business. Keskityttiin alusta asti yrityksiin, jotka halusi kasvaa fr-mallilla. Ja niihin fr-ketjuyrityksiin, jotka etsivät yrittäjiä ketjuunsa. Tähän tarvittiin sellaista osaajaa, joka on sekä vetänyt fr-ketjuja kentällä että rekrytoinut yrittäjiä. Maisalla on lähes 500 yrittäjärekrya takana isoimmista suomalaisista ketjuista.

Inboundia alkoi tulla

Koska vauhti kasvoi ja asiakkaita alkoi tulla nopeasti, niin konseptoimme ja kehitimme lisää palveluamme. Ensin muutimme palvelumme nimen Franchisetoriksi ja suunnittelimme asiakkaitamme paremmin palvelevat uudet web-sivut. Panostimme lisäksi mm. Google-markkinointiin, Happy Franchising -tapahtumiin, jatkuvaan viestintään ja someen ja yleensä näkyvyyteen oikeissa kanavissa. Yhteydenotot kasvoi kasvamistaan. Meille tärkeintä on löytää yrittäjiä ketjuasiakkaillemme ja tähän työhön panostamme paljon resursseja.

Kansainvälinen asiakas

Ensimmäinen kansainvälinen asiakassopimus allekirjoitettiin tänä vuonna. Kansainvälinen tunnettu markkinajohtaja ja Premium rahti- sekä kuljetuspalveluja tarjoava Flash etsii parhaillaan franchising-yrittäjiä Suomeen ja tässä olemme apuna.

Franchising-ketjuja on Suomessa 250-300 ja franchising-business on kasvussa.

 

Kirjoittaja on Eva Brchisky, toinen Franchisetorin osakas, joka vastaa markkinoinnista ja viestinnästä.
Kuvassa vasemmalla Maisa Koivisto ja oikealla Eva Brchisky.