Kotikokista yrittäjäksi Bär Bariin

”Onko siitä tosiaan vuosi, kun ryhdyin Bär Bar yrittäjäksi. Aika on mennyt nopeasti ja vuosi on ollut värikästä, sattuu ja tapahtuu. Pitää virkeänä. Niin pitää myös Bär Barin näyttävät värikkäät marjapohjaiset Bär Bowlit ja suolaiset erilaiset pariloidut sandwichit. Innostuin Bär Bar -yrittäjyydestä koska tein kotona paljon smoothieta, saan olla kotimaisten marjojen lähettiläs ja valmistaa näyttäviä erilaisia suolaisia paloja ja marjaisia bowleja. Lisäksi konsepti on vain niin erinomainen.

Koska ketju on vielä kasvuvaiheessa, hyvässä sellaisessa, olin niin onnellinen, että pääsin yrittäjäksi juuri Turkuun. En ole katunut päivääkään valintaani ja horisontissa siintää kova kasvu. Terveellisyys on myös kasvussa ja Bär Bar on siinä mestari, suolaista ja marjaisaa, makoisaa ja kaunista.

Ihmisten kohtaaminen, sparrailu terveydestä ja hyvinvoinnista on ollut minulle motivoivaa korona-aikana. Lisäksi Bär Barin omistajat Jasmiina ja Petri Vilpponen ovat helposti lähestyttäviä ihmisiä, joiden kanssa on saanut ideoida ja vaikuttaa. Ketjun tuki on tärkeää ja Bär Barissa tukea saa, siitä iso kiitos Vilpposille. Suosittelen Bär Barin yrittäjäksi lähtemistä, koska raaka-aineet ovat laadukkaita, ketjun konsepti on vain niin mahtava, brändi tuoksuu hyvinvoinnille, kaikille aisteille silmäniloa, mutta ennen kaikkea yrittäjyys on ollut kannattavaa ja franchising-maksukin oli vielä kohtuullinen. Kova työ on tuottanut tulosta ja Bär Bar on loistopaketti, tervetuloa Bär Bar tiimiin. Kohta ketju avaa uuden Bär Barin Isossa-Omenassa Espoossa”, iloitsee Auli Tammela.