Mikä tekee ihmisen onnelliseksi?

Perhe kyllä. Mukava työ kyllä. Ystävät kyllä. Mutta totuuden nimissä ja yhtään liioittelematta, kyllä meidät tekee onnelliseksi nautinnolliset hetket ja pienet arkiset asiat. Osasyyllisiä ihmisten onnelliseen elämään ovat ne yrittäjät, jotka kehittävät meille mahdottoman maukkaita herkkuja ja ihania luomuksia. Esittelemme tässä jutussa neljä suomalaista franchising-yrittäjää, joilla kaikilla on tarjota meille kuluttajille ainutlaatuisia hetkiä. Eevalla, Elielillä, Kirsillä ja Elenalla on intohimoa ja valmiit toimintamallit kasvuun. Nyt he etsivät ketjuihinsa uusia yrittäjiä.

Kun Eeva huoltoaseman osti

Amerikkalaistyylinen huoltoasema, jonka pihalta löytyy keltaisia jenkkikoulubusseja, sijaitsee Lahdessa. Polttoainetta ei tältä huoltoasemalta saa, mutta sitäkin herkullisempia hampurilaisia. Ravintolan rentoakin rennompi fiilis antaa odottaa jotain enemmän. Ja kyllä, nämä hampurilaiset, nachot, burritot ja salaatit vastaavat sitä, mitä odotin. Olen niin onnellinen.

Jenkkityyliin tehtyjä hampurilaisia, jotka ovat vertaansa vailla tullaan syömään pidemmältäkin.  Nyt Bus Burger haluaa levittää tätä herkkusanomaa ympäri Suomea ja on rakentamassa franchising-ketjua. Pitkän linja ruoka-alanyrittäjä Eeva Laajoki kertoo idean uuteen konseptiin lähteneen siitä, että he löysivät tyhjillään olleen Teboil-huoltoaseman ja miettivät yhdessä miehensä kanssa, minkä tyylinen ravintola rosoiseen tilaan sopisi. Jenkkityylinen diner. Se oli siinä. Kun ravintola avattiin, on ovipumppu laulanut siitä asti.

Toinen ravintola avattiin Salpakankaalle Hollolaan ja nyt on etsinnässä jo kolmas ravintolapaikka. Bus Burger konsepti on nyt koeponnistettu ja se toimii hyvin, ensimmäiselle franchising-yrittäjälle on luvassa kissan päivät, sillä yrityksen liikeidea ja reseptiikka toimivat erinomaisesti.  Innovatiivinen Eeva Laajoki on kehittänyt itse reseptiikan eri annokset, kastikkeet, hillot, gelatot ja muut herkut. Innolla jään odottamaan milloin Bus Burger avaa ovensa pk-seudulle